Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Μέσα από μια δημιουργική διαδρομή 23 χρόνων γεμάτη γνώση και προκλήσεις, σήμερα η “Τσατσάκης” αποτελεί μια σύγχρονη και επιτυχημένη εταιρεία, που αντιμετωπίζει με σεβασμό την κληρονομιά της.
Με μεράκι και αγάπη για την τέχνη της αρτοποιίας ξεκίνησε το 1998 στο Ηράκλειο της Κρήτης η οικογενειακή επιχείρηση Τσατσάκης, προσφέροντας στους καταναλωτές έναν γνήσιο πρεσβευτή της μεσογειακής διατροφής, το κρητικό παξιμάδι.

Η ποιότητα και η αφοσίωση στην παράδοση – είναι τα βασικά συστατικά της δικής μας μαγιάς για κάθε προϊόν που προσφέρουμε. Μια παράδοση που αναδίδει τις αξίες των Κρητικών παππούδων μας και συναντάει την ανάγκη μας να δημιουργούμε συνταγές με αγνά υλικά.

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία ετών, βελτιωνόμαστε και πειραματιζόμαστε διαρκώς. Ανακαλύπτουμε ιδιαίτερες γεύσεις που ενώνονται αρμονικά με στοιχεία της κρητικής γαστρονομίας και φέρνουμε κοντά την απόλαυση με την υγιεινή διατροφή. Πάντα αφοσιωμένοι στις αναδυόμενες ανάγκες των καταναλωτών μας, προσφέρουμε ένα μεγάλο εύρος προϊόντων με παξιμάδια, κριτσίνια, κρουτόνς, κρητικά βουτήματα κ.α. χαρίζοντας ένα μοναδικό ταξίδι μέσα από γεύσεις και αρώματα της Κρήτης και της Μεσογείου.

Η αυστηρή επιλογή πρώτων υλών, ο σύγχρονος εξοπλισμός μας, τα διεθνή πρότυπα ποιότητας που εφαρμόζουμε και η προσήλωση του καθένα από μας στην λεπτομέρεια, συντελούν στην επιτυχημένη πορεία μας και ενισχύουν το όραμά μας: την παραγωγή θρεπτικών, ποιοτικών προϊόντων που αιχμαλωτίζουν μέσα τους όλη την παράδοση και την αγάπη μας για την αρτοποιία.

Για κάθε εγχείρημα, για κάθε νέο αρτοσκεύασμα και κάθε
διαφορετικό συνδυασμό που μας εμπνέει,
η ποιότητα μένει πάντα ο στόχος όλων

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Στην Τσατσάκης, είμαστε περήφανοι για τους ανθρώπους μας. Με εκείνους μοιραζόμαστε την καθημερινή προσπάθεια, τον ζήλο, την συνεχή υπέρβαση των ορίων που θέτουμε, τις προσδοκίες για την επόμενη μέρα. Είναι οι άνθρωποι που στηρίζουν την Τσατσάκης σε κάθε της βήμα και την ωθούν να εξελίσσεται διαρκώς.

Με αφοσίωση και προσήλωση σε κάθε τους ανάγκη, επενδύουμε στο ανθρώπινο δυναμικό μας. Φροντίζουμε το περιβάλλον που δημιουργούμε για εκείνους να ευνοεί την δημιουργικότητα και την προσωπική ανάπτυξή τους, καθώς αποτελούν σπουδαίο και αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητας μας.

Τρεις λέξεις αποτυπώνουν το όραμά μας:
ποιότητα, εξέλιξη, εμπιστοσύνη

ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ

ΣΤΟΧΟΣ
Με αυστηρή επιλογή πρώτων υλών και ενδελεχή αξιολόγηση των προμηθευτών μας, πρωταρχικός στόχος μας είναι η αγνότητα των συστατικών που χρησιμοποιούμε ενώ το αυστηρό σύστημα IFS που ακολουθούμε εγγυώνται την ποιότητα σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
Καινοτομούμε διαρκώς, παρουσιάζοντας νέα προϊόντα και υλοποιώντας διαφορετικές ιδέες. Έχοντας ήδη δημιουργήσει μια νέα σειρά vegan και organic προϊόντων, παράλληλα μέσα από έρευνα αναζητάμε νέους δρόμους που οδηγούν σε μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς που ταυτίζουν την απόλαυση με την καλή υγεία και ευεξία.

ΠΡΟΚΛΗΣΗ
Με δημιουργικότητα και αναζήτηση, φροντίζουμε πάντα να έχουμε απαντήσεις στις ανάγκες των καταναλωτών μας που ολοένα μεταβάλλονται, αντιμετωπίζουμε με ευρηματικότητα τις προκλήσεις, ενώ με την σταθερή, ανοδική πορεία μας έχουμε παγιώσει στρατηγικές συνεργασίες με τις σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου.